onsdag 20 juli 2011

Sverige!

Alltså det är det här jag gillar, läget just nu!
Jag sitter ute på verandan vid poolen och har precis sett solen gå ner bortom skogen. Jag äter godis och dricker lite cider, även mamma satt här ute men hon gick nyss in. Jag sitter med en filt men annars är det faktiskt inte kallt!

Alltså jag har njutit så mycket när jag varit hemma så det är helt sjukt! Torsdag-söndag var jag borta med mina systrar och min mamma i en stuga vid en sjö långt bort från allt. Vi åt gott, drack massa, badade, bastade och maassa annat! Var riktigt roligt och avslappnande!
Sen när jag kom hem på söndagen så åkte jag till pappa och var där fram tills på imorse då jag körde dem till landvetters flygplats för att han och hans tjej skulle iväg till Turkiet. Det var så skönt att äntligen få träffa pappa, det var för längesen!

Idag så har jag badat i poolen, klippt mig, kollat på Gothia Cup, tagit en utepils +nachos på Hard Rock på uteservingen (cola för mig dock, någon måste ju köra!). Sen när vi kom hem så var det så varmt att vi hoppade i poolen. Efter det gjorde vi oss iordning och åkte och blev bjudna på middag i Billdal av Pelles hyresgäster :)

Nu ska jag in och mysa en stund med mamma och pelle :)

Helgen kommer bli helt GALET bra! På fredag kommer Evelina och så ska vi åka och förfesta med mina systrar och massa andra människor, sen på lördag så är det fest med Malin och massa andra!
Det ända tråkiga är att Annie åker bort i helgen :(

Nu måste jag gå in! Puss

1 kommentar:

Aidai sa...

Heipparalla!!

Tösen! Har du fått mitt mejl som jag skickade för en tid sen?? Skulle gärna börja boka biljetter till Sverige snart för vår reunion, men ville bara kolla läget innan. Vore ju onödigt att boka fel o så. :)